Compositor, guitarrista i cantant

Artista polifacètic format a l'Escola Superior de Música de Catalunya i al Taller de Músics de Barcelona. També és llicenciat en Filosofia per la UAB i està cursant el màster universitari 'Música com a art interdisciplinària' a la UB.


És cantant, guitarrista i compositor del grup de música moderna "Obeses" amb el qual ha publicat cinc discos, ha estrenat un concert simfònic amb la Banda Municipal de Barcelona i cor a L'Auditori de Barcelona, un concert per a Cobla i cor mixt estrenat al festival "Amb so de cobla", pel qual se li va concedir el Premi Rotllana 2019,  i va compondre i protagonitzar l'òpera-rock "Verdaguer, ombres i maduixes".


El 2018 va guanyar el premi "Teresa Rebull" que atorga la Fira Mediterrània al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional gràcies al projecte "Les cançons seran sempre nostres". És autor de la cantata infantil "La màquina del temps" el projecte conjunt del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya durant l'any 2019, editat en disc i partitura i Premi Josep Anselm Clavé del Cant Coral al millor espectacle del 2019.


En el terreny compositiu ha escrit rebut encàrrecs de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, Vespres d'Arnadí, el Cor de Cambra del Palau de la Música o el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados. Les seves obres s'han interpretat a L'Auditori de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu o al Palau de la Música Catalana, entre d'altres.

 

Ha col·laborat amb TV3, Rac 1 i Catalunya Ràdio en diversos programes de divulgació musical i ha realitzat les sessions "Anàlisis sardanística" i "Musicant Verdaguer" distribuïdes a YouTube.

_DSC5032.jpg